➜ postcodecheck

Controleer beschikbaarheid

Vragen

 • 1. Over Zeeuwsnet collapse-expand icon

  • Zeeuwsnet is een nieuwe internet provider op het netwerk van GlasDraad Zeeuws-Vlaanderen. De mensen van ZeeuwsNet zijn allemaal Zeeuws-Vlamingen zodat hulp altijd dichtbij is.


  • Zeeuwsnet is een echt Zeeuws-Vlaams initiatief waardoor hulp altijd in de buurt is. Daarnaast werken we kleinschalig waardoor je niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt in het geval van vragen of problemen. Ook zijn we allergisch voor marketing trucjes. Bij ons geen tijdelijke kortingen of vage beloftes maar gewoon goed internet voor een scherpe prijs.


  • Veel internet providers zijn groot en hebben veel verschillende diensten voor zowel de consumenten als de zakelijke markt. Diensten zoals televisie en telefonie zijn complex en vergen veel kennis en technologie. Bij Zeeuwsnet doen we het anders, wij richten ons puur op goed internet van en voor Zeeuws-Vlamingen.

 • 2. Dienstencollapse-expand icon

  • Zeeuwsnet richt zich op het leveren van goed internet aan consumenten en zakelijke klanten in Zeeuws-Vlaanderen. Wij bieden geen traditionele televisie, vaste telefonie of mobiele diensten.


  • Steeds meer mensen kijken televisie via Netflix, Viaplay of Videoland. Er wordt steeds minder gebruik gemaakt van het traditionele lineair televisie kijken met al zijn reclames. Bij Zeeuwsnet bieden we geen traditionele manier van televisie kijken aan. De internet snelheid van 1000 Mbit/s laat het echter wel toe om gebruik te maken van de nieuwe manieren van televisie kijken met de allerbeste beeldkwaliteit. Zo kunt u probleemloos series of films streamen via bijvoorbeeld Netflix, Videoland of HBO. Ook kunt u live televisie kijken via de apps van bijvoorbeeld NPO Start, NPO Plus of bijvoorbeeld NLZiet.


  • Bij veel providers wordt de internetsnelheid verlaagd en heb je een hoger abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van een hogere snelheid. Dit is vergelijkbaar met het dichtknijpen van een tuinslang: er kan wel meer water door maar er wordt slechts een deel doorgelaten. Wij vinden dat iedereen gebruik moet kunnen maken van snel en goed internet en daarom bieden wij standaard 1000 Mbit/s up- en downloadsnelheid aan.


  • Op een centrale plaats in Zeeuws-Vlaanderen zijn wij aangesloten op een grote internet verbinding met de . Deze aansluiting heeft een capaciteit voor duizenden huishoudens. Via apparatuur van Zeeuwsnet, het netwerk van GlasDraad en verschillende verdeelstations in Zeeuws-Vlaanderen leveren wij dit internet signaal tot in je woning met een snelheid van 1000 mbit/s. In de woning leveren wij een modem die het internet signaal doorgeeft aan de verschillende apparaten, ofwel via een vaste verbinding ofwel via de WIFI 6 draadloze verbinding.


  • De internet snelheid is afhankelijk van heel veel factoren. Zo is het afhankelijk van het type verbinding (bedraad of draadloos), het soort WIFI dat in je woning gebruikt wordt, de processorsnelheid van je computer of smartphone en het gelijktijdig gebruik van het internet. Onze specialisten kunnen je altijd adviseren hoe je optimaal gebruik kunt maken van de 1000 Mbit/s internet verbinding.


  • Het internet abonnement biedt een internetsnelheid van 1000 Mbit/s up en downloadsnelheid. Daarvoor plaatsen wij een modem inclusief WIFI 6 technologie zodat je ook via WIFI kunt genieten van snel internet.


  • Je kunt internet van Zeeuwsnet gebruiken en tegelijk andere diensten afnemen via de COAX kabel van DELTA, de koper aansluiting van KPN of de satelliet verbinding van Canal digitaal. Zo kun je bijvoorbeeld televisie blijven kijken via de satelliet of COAX kabel en daarnaast internet gebruiken van Zeeuwsnet. Je kunt echter niet tegelijk ook diensten afnemen van een andere provider via het GlasDraad netwerk. Op het netwerk van GlasDraad kan slechts gekozen worden voor 1 provider tegelijk.


  • Als je gebruik maakt van de voorinschrijving voor 19 juli dan kost het internet abonnement je € 40 per maand. In deze prijs is alles inbegrepen, ook de model en het plaatsen van de modem. Daarnaast krijg je ook een waardebon van € 200 die je kunt uitgeven in de webshop van Zeeuwsnet.

   De totale kosten voor 12 maanden zijn als volgt:

   • 12 x € 40 abonnement per maand = € 480
   • 1 x -€200 waardebon = -€ 200
   • Totale kosten over 12 maanden is € 280

 • 3. Inschrijvencollapse-expand icon

  • Zeeuwsnet biedt internet aan op het glasvezel netwerk van GlasDraad Zeeuws-Vlaanderen. De definitieve uitrol van het netwerk is afhankelijk van de minimale inschrijfdrempel van 40%. Zeeuwsnet biedt de klanten die zich inschrijven voor 19 juli een extra scherp aanbod aan inclusief een waardebon van € 200. Door mee te doen met de voorinschrijving ben je verzekerd van dit scherpe aanbod en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Je bent niet verplicht je voorinschrijving om te zetten naar een definitief abonnement.


  • Na oplevering van de glasvezel aansluiting van GlasDraad streven we ernaar om je modem binnen 4 weken te komen plaatsen. We zullen je na de oplevering van de glasvezel aansluiting contacteren voor het maken van een afspraak.


  • De looptijd van het abonnement bij Zeeuwsnet is 12 maanden, daarna gaat uw abonnement over tot een contract voor onbepaalde tijd en kunt u altijd uw abonnement opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.


  • De webshop van Zeeuwsnet zal openen vanaf september 2022. In deze webshop kun je terecht voor allerlei producten gerelateerd aan internetten en het nieuwe televisie kijken via internet. Ook is het mogelijk om onze internet specialisten in te huren voor het aanleggen van bedrading of het aansluiten en instellen van je internet toestellen in de woning.

 • 4. Contactcollapse-expand icon

  • Je kunt altijd een e-mail sturen naar info@zeeuwsnet.nl. Je kunt ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen of Whatsappen naar Bart, onze Manager tevreden klanten via 06-23318313. Soms slaapt hij of is hij bezig de wereld een klein stukje beter te maken waardoor hij niet direct bereikbaar is, maar hij zal altijd terugbellen.